Produkt dodany do koszyka
Lebiodka pospolita – oregano to jednoroczna roślina, która się rozkrzewia. Oregano to bardzo aromatyczna przyprawa do wielu dań. Kwiaty drobne, białe lub różowe. Napar z lebiodki pije się przy kaszlu, dolegliwościach żołądka, woreczka żółciowego, bólach głowy na tle nerwowym i ogólnym wyczerpaniu. Wysuszone liście dodają smaku i aromatu wielu daniom. Świetnie komponuje się z czosnkiem lub chili. Najczęściej stosuje się ją do pizzy, pomidorów, jajek, sera i pieczeni.
Lebiodka pospolita – oregano to jednoroczna roślina, która się rozkrzewia. Oregano to bardzo aromatyczna przyprawa do wielu dań. Kwiaty drobne, białe lub różowe. Napar z lebiodki pije się przy kaszlu, dolegliwościach żołądka, woreczka żółciowego, bólach głowy na tle nerwowym i ogólnym wyczerpaniu. Wysuszone liście dodają smaku i aromatu wielu daniom. Świetnie komponuje się z czosnkiem lub chili. Najczęściej stosuje się ją do pizzy, pomidorów, jajek, sera i pieczeni.